KREĆU SEZONSKI LETOVI NA AERODROMIMA U NIŠU I KRALJEVU

By: Aerodromi Srbije

Let na relaciji Krf – Niš – Krf avio – kompanije Ryan Air u nedelju 2. juna bio je prvi na ovogodišnjem uspostavljanju sezonskih linija na aerodromu “Konstantin Veliki” u Nišu. Ovaj let će se realizovati petkom i nedeljom. Na pomenutom aerodromu će uskoro startovati još dve sezonske linije, od 16. juna biće aktivna linija sa Atinom i ona će saobraćati sredom i nedeljom, a od 19. juna biće uspostavljena linija sa Tivtom koja će saobraćati sredom i subotom. Oba ova leta će realizovati nacionalna avio – kompanija Air Serbia.

Do uspostavljanja sezonskih letova na Aerodromu “Morava” u Kraljevu došlo je ovog utorka kada je krenula da saobraća linija Kraljevo – Solun – Kraljevo. Od 11. juna ova linija saobraća utorkom i subotom, a od 19. juna će biti uspostavljena linija sa Tivtom i ona će saobraćati sredom i petkom. Oba ova leta će realizovati nacionalna avio – kompanija Air Serbia.

Preporuka svim našim putnicima je da za dodatne informacije, posebno oko cene karata, posete sajtove avio kompanija Ryan Air www.ryanair.com, odnosno Air Serbia www.airserbia.com. Podsećamo sve putnike koji putuju sa aerodroma “Konstantin Veliki” Niš da na let dođu minimum dva i po sata pre leta zbog izvođenja radova na izgradnji nove terminalne zgrade.

Related post